DEN STØRSTE FEILEN

Helt ærlig, den største feilen jeg ser folk begå, er troen på at hvis de bare organiserer ting optimalt, så vil det på et eller annet tidspunkt se ryddig og ordnet ut hjemme. De flytter rundt på ting, og ommøblerer, og flytter litt mer, hit og dit. Men det utgjør ingen nevneverdig forskjell på hvor “masete” det ser ut hjemme. Og hvorfor det?

Fordi det samlet sett finnes altfor mange ting! 

Ting, altså fysiske objekter, må ut av hus, de må reduseres. Det må kastes, gis bort, doneres. Det må rett og slett vekk. Uansett hvor rent og pent du har det, vil det ha en tendens ti å se rotete ut om du har nips. Det er et stort tema dette med kasting, så la oss ikke gå i dybden på det, men konkludere med: Ta en søppelsekk og kast no brainere – det som ikke krever beslutningskapasitet. Det som instinktivt skriker: Søppel. Og allerede der er det viktigste overstått.